El secretari autonòmic de Sanitat presenta el nou equip directiu del Departament de Salut d’Orihuela

El secretari autonòmic de Sanitat, Francisco Ponce, ha visitat hui l’Hospital Vega Baja per a presentar el nou equip directiu del Departament de Salut d’Orihuela, del qual ha destacat la seua “professionalitat, experiència i entusiasme”.

El nou gerent del Departament de Salut, José María Ibarra, és llicenciat en Medicina i Cirurgia i diplomat en Infermeria. Ibarra també és màster en Economia de la Salut i Gestió de Serveis Sanitaris i Socials, i diplomat en Gerència Hospitalària i en el programa Alta Direcció d’Institucions Sanitàries de l’IESE.

José María Ibarra ha ocupat els càrrecs de director i subdirector mèdic als hospitals Sant Joan d’Alacant, Alcoi, Elx, Vinalopó i Torrevieja, entre altres.

Finalment, Ibarra ha exercit també la tasca de metge de Documentació Clínica i Admissió als hospitals d’Elx i Alcoi, i ha sigut cap de secció a l’Hospital Vega Baja d’Orihuela.

També formen part del nou equip directiu del Departament de Salut d’Orihuela la directora mèdica, Isabel Mascarell; el director d’Infermeria, Antonio Tafalla; el director d’Atenció Primària, Francisco Urbán; la directora d’Infermeria d’Atenció Primària, María José Alcocer, i la directora econòmica, Virtudes Rocamora.

Obres d’ampliació

El secretari autonòmic també ha visitat les obres d’ampliació de l’hospital, que suposaran l’ampliació de la superfície que té en prop de 15.000 metres quadrats, és a dir, un 40 % més, fins a arribar a un total de 50.000 metres quadrats.

En concret, l’hospital s’està ampliant amb dos edificis, que estaran units a l’actual centre sanitari amb accés directe. Després de les obres d’ampliació, s’hi augmentarà la capacitat assistencial en 42 llits d’hospitalització, que se sumaran a les 330 ja existents, per la qual cosa este hospital disposarà de 372 llits.

L’edifici nord, amb planta baixa i dos altures, disposarà de consultes externes, hospital de dia, salut mental i la centralització de les instal·lacions elèctriques i d’aigua. Per la seua banda, l’edifici sud, amb planta baixa i una altura, albergarà la cirurgia sense ingrés, les endoscòpies digestives i la diàlisi. S’estima que la duració de les obres serà de 30 mesos.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d