El Quartet de clarinets de la Societat Unió Musical de Catarroja actua aquest dissabte al Museu de les Ciències

La Ciutat de les Arts i les Ciències continua aquest dissabte 17 de setembre el cicle ‘Les bandes a la Ciutat’ amb l’actuació del Quartet de clarinets de la Societat Unió Musical de Catarroja. El concert començarà a les 19.00 hores als exteriors del Museu de les Ciències i és de lliure accés.

‘Les bandes a La Ciutat’ són una sèrie d’actuacions de grups de cambra a càrrec de conjunts musicals de petit format de les societats musicals federades de la Comunitat Valenciana que s’ha organitzat en col·laboració amb la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana ( FSMCV).

La propera cita serà el dia 1 d’octubre amb l’Ensemble de Tubes i Bombardins de la Societat Musical ‘La Primitiva Setabense’ – Música Vella de Xàtiva. El 29 d’octubre, toca el torn a la Camerata de Vents i Percussió de la Societat Unió Musical d’Alberic. El 5 de novembre està programat el concert del Quintet de Metalls del Centre Instructiu Musical d’Onil. El Grup de Cambra de la Unió Artístic Musical ‘Sant Francesc de Borja’ de Gandia serà el que posi el colofó ​​final a aquest cicle el 12 de novembre.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: