El projecte «Músicas para la Vida» de la Càtedra L’Alcora d’Investigació Musical i Qualitat de Vida de l’UJI participa en el Dia Mundial de l’Autisme

El projecte «Músicas para la Vida», que forma part de la Càtedra L’Alcora d’Investigació Musical i Qualitat de Vida de la Universitat Jaume I, ha participat en el Dia Mundial de l’Autisme, que s’ha celebrat el 2 d’abril, en un acte organitzat per TEA Castelló, que ha posat en valor els beneficis de la música.

La professora de l’UJI Ana M. Vernia, directora de la Càtedra, ha ressaltat que «la qualitat de vida és una qüestió que va més enllà de les persones majors, ha de dirigir-se a tota la societat, i la música és una eina que pot promoure el benestar i incidir positivament en els Objectius de Desenvolupament Sostenible».

Els membres del projecte «Músicas para la Vida» han interpretat un tema dedicat a totes les mares TEA i han continuat amb un breu repertori, que manifesta com aquest projecte potència la memòria, l’autoestima, el benestar i la qualitat de vida.

La Càtedra L’Alcora d’Investigació Musical i Qualitat de Vida, fruit d’un acord entre l’Ajuntament de L’Alcora i l’UJI, té el suport de les empreses Emigres, la Caixa Rural de l’Alcora i Torrecid.

Així mateix, la Càtedra organitza, conjuntament amb la Societat per a l’Educació Musical de l’Estat Espanyol (SEM-EE), el II Congrés Internacional de Música, Arts i Salut (CIMAS), que tindrà lloc a principis de maig, on es reuniran especialistes de caire internacional, per a parlar del potencial de l’art en les persones.

Informació i Foto: UJI

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: