El president de la Diputació destaca que el despoblament protagonitza l’agenda política per primera vegada

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha assistit hui al nomenament de Jeannette Segarra com a directora general de Lluita contra la Despoblació davant la presència del president de la Generalitat, Ximo Puig, nombrosos alcaldes i càrrecs institucionals.

“Hui és un gran dia per als nostres pobles i per a tota la província de Castelló, perquè per primera vegada el problema del despoblament està a l’agenda de totes les administracions”, ha assegurat Martí, que ja ha donat la veu perquè tots els departaments de la institució provincial “es deixen la pell” en la lluita contra la despoblació.

En aquest sentit, el president de la Diputació ha agraït la “sensibilitat” del govern valencià en aquest tema que afecta, sobretot, a les comarques castellonenques, ja que a més de crear aquesta direcció general específica l’ha situada en la capital de la nostra província.

“Hi ha que treballar molt dur per a frenar el problema del despoblament, però sabem que tenim un gran aliat, la Generalitat, amb qui compartim la voluntat de crear noves i millors sinèrgies. No anem a perdre el temps”.

Així mateix, José Martí ha advocat per un model de creixement que englobe tot el territori castellonenc, perquè “ja és hora de deixar enrere la província dual que creix pel litoral a costa de l’interior”.

“No hi ha solucions a curt ni mitjà termini, per això anem tots endavant i de la mà, recolzant els ajuntaments, potenciant els serveis públics i, en definitiva, millorant la vida dels veïns i veïnes de l’interior”, ha finalitzat.

 

 

 

 

Informació i Foto: Diputació de Castelló

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: