El PPCV utilitza una vinyeta gegant de ‘Rota i descosir’ i Toni Cantó per recordar quin és el ‘valor segur’ per als que volen un canvi a la Generalitat

La candidata del Partit Popular de la Comunitat Valenciana a la presidència de la Generalitat, Isabel Bonig, ha presentat aquest dilluns un autobús de campanya amb què els populars volen recordar la possibilitat que el vot a Ciutadans acabi provocant la permanència dels socialistes a el Govern autonòmic. Per aconseguir-ho, el PPCV ha recorregut a un format innovador i original: les vinyetes de Rota i descosir.

Rota i descosir són dos personatges de còmic que exemplifiquen respectivament a Mónica Oltra, vicepresidenta de la Generalitat, i Ximo Puig, president autonòmic i candidat socialista. Des del passat 2 d’abril, el PPCV distribueix diàriament una vinyeta de ‘Rota i descosir’ per explicar els incompliments de la coalició sanchista d’esquerres – “el pacte del Botànic” – en aquests quatre anys de govern. Totes les vinyetes estan disponibles a la web de campanya d’Isabel Bonig, http://www.bonig19.com.

Ara els populars fan un pas més amb aquest bus de campanya, vinilat gairebé íntegrament per una nova vinyeta en la qual a Rota i descosir se’ls uneix un tercer personatge: el candidat de Ciutadans, Toni Cantó. A la imatge es va a Rota abandonada a la proa del Titanic. Descosir ha abandonat el vaixell a última hora i és rescatat en alta mar per Toni Cantó.

“Nosaltres volem que la pel·lícula del Botànic, que s’ha mogut entre el drama i la ciència ficció, acabi, però hem d’advertir d’una possible segona part, en què els socialistes segueixin governant, però canviïn de soci i elegeixin Ciutadans” , ha explicat Bonig durant la presentació del bus, en un acte organitzat a València per la seva candidatura al costat de les Noves Generacions del Partit Popular. “No sabem què passarà el 28 d’abril, però alguna cosa sí que és segur: el Partit Popular no pactarà amb els socialistes. I l’experiència ens diu que Ciutadans pot fer-ho perfectament “, ha afirmat la candidata popular.

Bonig afronta l’última setmana de campanya “amb encara més ganes d’explicar el nostre projecte: menys impostos i més llibertat per acabar amb la paràlisi de la coalició sanchista d’esquerres. Amb una última empenta dins d’just una setmana, la Comunitat s’haurà lloc de nou a funcionar “, ha explicat.

Informació i Foto: http://www.ppcv.com

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: