El PPCV proposa prolongar la gratuïtat en el transport públic per a joves almenys fins que la inflació estigui per sota del 3%

El portaveu d’ocupació i joventut del GPP i president de NNGGCV, Juan Carlos Caballero ha proposat avui al Consell de Puig que “prolongui la gratuïtat en el transport públic per als joves de fins a 30 anys almenys fins que la inflació estigui per sota del 3 %. És una proposta seriosa i no de populisme barat”.

En aquests termes s’ha pronunciat Caballero en el transcurs de la Intermunicipal de NNGG de la província de València que ha tingut lloc a Llíria i on ha explicat totes les mesures tant fiscals com socials que el PPCV té per garantir el futur dels joves a la Comunitat Valenciana.

Caballero ha lamentat que “els partits que donen suport al Botànic hagin rebutjat aquesta proposta del PPCV en el debat de política general” i ha explicat que “no volem pegats de 3 mesos, volem ajudar els joves en aquests moments tan complicats”.

El diputat popular i president del NNGGCV ha explicat que “des del PPCV apostem per la implantació d´una “quota zero” per als autònoms menors de 35 anys durant els 3 primers anys. Hem d’incentivar la creació d’empreses i llocs de treball per als més joves per baixar l’elevada taxa d’atur juvenil”.

“Augmentar, estabilitzar i blindar la inversió en polítiques d’ocupació jove per evitar que puguin ser retallades o que estiguin sempre subjectes a acords de no disponibilitat és un objectiu prioritari per al PPCV perquè apostem per les capacitats dels nostres joves i volem que siguin part activa de la societat valenciana”, ha ressaltat Caballero.

El president de NNGGCV ha explicat que “per facilitar l´emancipació dels joves cal posar en marxa mitges fiscals que afavoreixin la compra d´un habitatge i per això hem proposat aprovar línies d´avals perquè els menors de 35 anys puguin finançar la totalitat de la compra del primer habitatge”.

Caballero ha afirmat que “mentre l´esquerra valenciana es dedica a comprar palauets per a polítics ia repartir plusos d´habitatge per als alts càrrecs, el partit popular proposa facilitar l´accés al´habitatge als joves”.

“Però volem anar més enllà i per això és fonamental aplicar un tipus súper reduït del 3% a l’impost de transmissions patrimonials per a la compravenda del primer habitatge”, ha anunciat.

Caballero ha explicat que “apostem pels joves de la Comunitat Valenciana, creiem en les seues capacitats i som conscients del paper que té en el desenvolupament futur de la Comunitat Valenciana. Les nostres propostes són realistes, no són de maquillatge per sortir del pas com està fent el Consell de Puig”.

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: