El PPCV presenta candidatures en el 100% dels municipis de la Comunitat Valenciana

El Partit Popular de la Comunitat Valenciana ha presentat candidatures a tots els municipis, un total de 542, per a les eleccions locals del 26 de maig. El termini per presentar les candidatures va concloure ahir a la nit, aconseguint una cobertura al 100% dels municipis.

La coordinadora de campanya, Eva Ortiz, ha agraït «la feina de totes les persones que dia rere dia treballen en el projecte del Partit Popular i que aixequen les persianes de les seus per escoltar la gent, conèixer les seves preocupacions i donar solució a qualsevol punt de la Comunitat Valenciana «.

«La presència en el 100% dels municipis valencians demostra que el PPCV avança al mateix ritme de la Comunitat i s’adapta a les necessitats i reivindicacions dels valencians. No som invent d’un dia, tenim una estructura forta i un projecte sòlid amb el qual vam sortir a guanyar tant en les autonòmiques de diumenge amb Isabel Bonig al capdavant com en les locals del 26 de maig «, ha indicat.

«El PPCV és el partit que més s’assembla a la Comunitat, som el seu fidel reflex i per aquest motiu les nostres candidatures estiguin preparades per sortir en defensa de la nostra terra i la nostra gent», ha indicat.

«Les properes eleccions marcaran la reedició del nostre compromís amb cinc milions de valencians, als quals volem semblar-nos encara més. Estem convençuts que la nostra presència en tots els municipis de la Comunitat és un nou pas que ens portarà a tornar a governar la Generalitat per a tots ells «, ha conclòs.

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: