El PPCV i UGT-PV acorden mantenir un fòrum de diàleg permanent per abordar els temes fonamentals que afecten la Comunitat Valenciana

El president del PPCV, Carlos Mazón i el secretari d’UGT-PV, Ismael Sáez, han acordat avui mantenir un fòrum de diàleg permanent per abordar des de la col·laboració els temes fonamentals que afecten la Comunitat Valenciana.

Tots dos dirigents han mantingut una primera trobada de feina en què han abordat a més del finançament autonòmic altres assumptes com les inversions que necessita la Comunitat Valenciana. A la reunió hi ha assistit també la secretària general del PPCV, Mª José Catalá, i diversos membres de la comissió executiva d’UGT-PV.

Mazón ha destacat “la importància del diàleg social i buscar punts comuns per contribuir a resoldre els problemes que afecten els ciutadans de la Comunitat Valenciana”.

Així, el president del PPCV ha afirmat que “tot i tenir diferències en algunes qüestions, tenim clar que hem d’estar units en temes primordials per a la Comunitat Valenciana com són el finançament autonòmic i les inversions que corresponen a la Comunitat, com ara el Corredor Mediterrani o l’ampliació del Port de València”.

En aquest sentit, Carlos Mazón ha destacat la importància que “la nova proposta del model de finançament que ha anunciat el Govern de Sánchez reculli les al·legacions que la Comunitat Valenciana va enviar a l’esquelet que es va fer públic el mes de desembre passat i que es van fer des de la unió de tots els agents implicats a la Comunitat Valenciana i en què és important que es reconegui el deute històric”.

El president del PPCV ha indicat també que “s’ha acordat mantenir reunions monogràfiques per tal de treballar temes importants.

Així mateix, ha destacat que “els hem proposat que s’uneixin a la Taula de la Indústria en què estan representats tots els sectors econòmics per col·laborar en l’elaboració de propostes, a través de les seves aportacions que s’incloguin al nostre futur programa de govern” , ha assenyalat.

El president del PPCV també els ha traslladat la proposta de reforma fiscal del partit popular i els ha anunciat que ben aviat es presentarà un pla de reforma de l’administració pública per reduir les traves administratives.

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: