El PPCV demana un pla d’ajudes urgents per permetre l’adaptació de les mesures imposades per Sánchez

El portaveu d’Indústria del GPP, Felipe Carrasco, ha instat el Consell de Puig a “engegar un pla de mesures de caràcter urgent perquè els sectors afectats pel decret de mesures energètiques puguin adaptar els seus negocis a les exigències del Govern de Sánchez ”.

El GPP ha presentat una iniciativa a les Corts en què sol·licita, que a través dels fons europeus es puguin establir línies d’ajudes directes per als sectors que han d’adequar els seus negocis a les noves exigències, després de mantenir una trobada de feina amb els representants de Confecomerç, en què han transmès la preocupació per l’aplicació immediata d’aquestes mesures i la manca de comunicació per part del Govern.

En aquest sentit, Felipe Carrasco ha assegurat que “és fonamental que sʻactivi un Pla Renove de substitució de les infraestructures dʻaire condicionat dels establiments, que compleixin amb els requisits dʻeficiència energètica establerts per Europa”.

El diputat popular ha assegurat que “davant la inversió tan urgent que han de realitzar els sectors afectats és primordial que s’obri un pla d’ajuts per a l’automatització de les portes d’accés i tancaments d’accés als establiments dels sectors afectats pel Reial Decret”.

Felipe Carrasco ha lamentat que “aquestes mesures s’hagin pres sense tenir en compte i sense ser consensuades amb els implicats. De manera unilateral i sense analitzar de manera detallada quines són les conseqüències més directes per posar-les en marxa”.

Entre les mesures que el govern de Sánchez proposa, es troben algunes accions de compliment obligat i urgent per a comerços i establiments d’hostaleria relatives a l’adaptació de les seves instal·lacions quant a les portes i tancaments d’accés als comerços, la limitació de la temperatura als aparells d’aire calent i aire fred i l’apagada de la il·luminació dels aparadors en horaris concrets”.

Així, el diputat popular ha denunciat que moltes d’aquestes mesures que hauran de ser implementades amb anterioritat al 30 de setembre necessiten una inversió important per a la seva implantació i ni Sánchez ni Puig han contemplat cap mena d’ajuts per a un sector que en segueix patint les conseqüències de la crisi derivada de la pandèmia”.

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: