El PPCV demana a Puig “instruccions clares” per a la vacunació dels majors de 12 anys perquè només hi ha ordres contradictòries

La portaveu d’Educació de l’PPCV, Beatriz Gascó, ha demanat a el President de la Generalitat, “instruccions clares, amb un pla d’actuació eficaç i pensat” perquè “estem veient que hi ha ordres contradictòries” i “la comunitat educativa no pot viure en una incertesa permanent. Exigim per al nou curs una bona planificació que brilla amb la seva absència “.

Gascó s’ha referit d’aquesta manera a les informacions contradictòries que s’estan donat entre la conselleria d’Educació i Sanitat ja que, “d’una banda Puig anuncia la vacunació a majors de 12 anys abans de l’inici de curs i per l’altre la conselleria està demanant obres en els centres per assegurar la distància de seguretat “.

Així, ha assenyalat que la Conselleria d’Educació ja els ha traslladat als centres que han de fer remodelacions perquè es respectin unes distàncies determinades, perquè els alumnes, sobretot els de Batxillerat, no hagin d’anar dies alterns.

No obstant això, mentre aquestes ordres arriben als centres educatius, el President de la Generalitat parla de vacunació en majors de 12 anys. Per tant, els centres educatius “se’n van a passar tot el mes de juliol fent reformes perquè després vingui el president Sánchez o el conseller Marzà per dir que no servirà de res”.

El que demanem són “instruccions clares, amb un pla d’actuació eficaç i pensat, el que no poden fer és estar marejant a tothom com ha passat amb la vacunació de l’professorat, que els han tingut en un no viure fins a l’últim moment” , ha criticat.

La comunitat educativa, ha afegit, “no pot viure en una incertesa permanent, que és el que ha passat aquest curs. Els professors han viscut un curs escolar desprotegits, han rebut tots els mecanismes de protecció pràcticament a el final de curs “.

Finalment, la diputada popular ha assenyalat que “la comunitat educativa no pot viure en una incertesa permanent, que és el que ha passat aquest curs on l’administració els ha abandonat a la seva sort. Exigim per al nou curs una bona planificació que brilla amb la seva absència “.

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: