El PPCV celebrarà al gener una interparlamentària per coordinar l’acció política en defensa dels interessos de la Comunitat

El Partit Popular de la Comunitat Valenciana celebrarà el proper mes de gener una interparlamentària per coordinar l’acció política, segons ha aprovat avui el Consell de direcció a la reunió setmanal.

El president del PPCV, Carlos Mazón, ha afirmat que “aquesta trobada serà l’inici del nou curs polític en què fixarem i coordinarem les nostres polítiques en tots els àmbits institucionals, tant de la Comunitat Valenciana com a nivell nacional”.

“Les necessitats grans del nostre territori han de ser l’objectiu essencial de l’acció política. El PPCV marcarà l?agenda valenciana, perquè hi ha qüestions que no poden esperar ni un minut més”.

Carlos Mazón ha insistit que “cal acabar amb el menyspreu a la Comunitat Valenciana. Hem de ser més forts per alçar la veu i posar la Comunitat al lloc que li correspon, ja que no ho estan fent ni Puig ni Sánchez”.

El president del PPCV ha indicat que “pretenem unir esforços i remar en la mateixa direcció, tant a nivell municipal com autonòmic i nacional, per centrar el missatge i treballar de manera coordinada”.

“El proper any serà un període clau en qüestions com el model de finançament, la pujada de la càrrega impositiva per part del govern, les dificultats per arribar a final de mes de milions de valencians, la pobresa energètica, la manca de llibertat i tantes altres qüestions davant de les quals el PPCV ha de proposar una resposta i ser l’alternativa a tanta ineficàcia en la gestió i la incapacitat per tirar el país endavant”.

En aquesta trobada hi participaran els diputats i senadors nacionals, els diputats autonòmics i els provincials. “Tenim clar el projecte que volem per a la Comunitat Valenciana. El nostre territori no pot perdre competitivitat. Volem una terra de prosperitat on l’infern fiscal a què ens té sotmès aquest tripartit d’esquerra no minvi les possibilitats d’inversió, creixement i creació d’ocupació que necessitem”, ha matisat Mazón.

El president del PPCV ha assegurat que “aquesta interparlamentària en què es consolidaran les bases dels grans reptes que té el PPCV, servirà per començar a elaborar el que serà el programa electoral amb què el partit es presentarà a les eleccions autonòmiques i municipals”.

Carlos Mazón ha recordat que “treballant units i de forma coordinada defensarem millor els interessos de la Comunitat Valenciana. No podem deixar passar ni un minut més, cada dia és essencial perquè el nostre territori segueixi sent una comunitat pròspera”.

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: