El PPCV acusa Puig d ‘ “abandonar als petits municipis” amb la Llei de Fons de Cooperació

Puig abandona als petits municipis “amb la Llei de Fons de Cooperació municipal i entitats locals menors de la Generalitat.

El diputat José Antonio Rovira ha respost així a director general d’administració local, Toni Such, a qui ha recomanat “menys bloqueig, més diàleg i menys imposicions. És lamentable que Such, en la defensa d’un projecte de llei indefensable, ometi que hi ha corporacions locals petites que es veuran molt perjudicades i no es refereixi a l’atropellament a les diputacions i corporacions locals a què es menysprea “.

“Aquesta Llei de la que presumeix Such el que pretén és confiscar, amb caràcter obligatori, dels fons de les diputacions que han d’anar dirigits a petits municipis. No hi ha una llei com aquesta a tot Espanya “, ha apuntat.

Rovira ha assenyalat que el PPCV “no està en contra de el fons de cooperació, però sí de la imposició que des del Consell es pretén fer i de com s’ha redactat”. El diputat ha assenyalat que “no hi ha hagut diàleg” en cap moment i ha indicat que cap CCAA a Espanya “imposa per llei que les diputacions provincials intervinguin en aquest fons aportant diners”.

Rovira ha afirmat que “Puig va incomplir la seva paraula de seure a parlar sobre el projecte de Llei per a consensuar-i millorar-lo. Va assegurar que anava a obrir vies de diàleg, però ha tornat a faltar a la seva paraula i mentir. No deixa altra opció que acudir als tribunals on hi ha hagut ja sentències de TC en el mateix sentit per anar contra la Constitució Espanyola, l’Estatut d’Autonomia i la Llei de Bases de Règim local, que és normativa estatal “.

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: