El PPCS va demà a Madrid per alçar la veu i exigir oportunitats per al món rural i el camp

El Partit Popular de la província de Castelló defensarà demà a Madrid la vida i el futur que el món rural mereix davant de l’Espanya que el PSOE buida. Ho farà reclamant les oportunitats que el camp i el territori de centenars de pobles de l’interior de la província mereix “perquè en ple segle XXI no és just que els veïns paguin els mateixos impostos i, tot i això, rebin la meitat de les prestacions bàsiques” .

Per a Salvador Aguilella, secretari general del PPCS, apostar i invertir a l’interior de Castelló és garantia d’èxit. “Tenim pobles privilegiats, envoltats de patrimoni natural i cultural, amb una qualitat de vida indiscutible que no es pot veure minvada per l’abandó per part del Govern central i autonòmic”.

I per això, “acudim a Madrid per alçar la veu per la vida, perquè ningú no té dret a retallar recursos a les persones que lliurement escullen dedicar-se al camp oa la pesca, o decideixen viure a l’interior de la nostra província. Al contrari, cal garantir la vida a través de sectors clau com l’agricultura o la ramaderia, els pilars econòmics i els dics de contenció contra la despoblació”.

Per això, a més d’una política clara, sòlida i estable en defensa dels recursos i serveis bàsics que consolidin la vida a l’interior, “és urgent apostar pels sectors primaris amb lleis que hi pensin i no contra ells, amb bonificacions fiscals , incentius que promoguin la contractació i ampliació de negocis, facilitats en la tramitació de procediments i rebaixes de quotes a qui es deixen la vida de sol a sol per donar-nos el millor”, ha considerat el secretari general del PPCS.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: