El PPCS suspendrà la taxa turística que promou Ximo Puig per defensar un sector “que és riquesa per a Castelló”

El Partit Popular de la província de Castelló suspendrà la taxa turística que el president del Consell, Ximo Puig, pretén imposar al territori valencià en contra del sector. Ho ha garantit el coordinador territorial del PPCS, Andrés Martínez, després que aquesta setmana passada ho reclamés el PPCV a les Corts, a través del seu diputat Manuel Pérez Fenoll.

Al PPCS “estem convençuts que cal invertir en el sector del turisme per garantir ocupació i oportunitats a la nostra província”. “I aquesta taxa fa mal a milers de famílies de Castelló que viuen directament o indirectament de professions relacionades amb el turisme”. Per això, explica Martínez, “l’impost polític que Ximo Puig pretén no s’aplicarà quan el PP governi”.

El compromís és ferm tal com ha defensat la mateixa presidenta provincial del PPCS, Marta Barrachina, que l’11 d’abril passat posava en marxa una campanya a nivell provincial en defensa de la província i del sector. Tots els municipis governats pel PP rebutjaran aquesta taxa i esdevindran territoris lliures d’aquest impost polític que el PP suspendrà quan governi.

“Perquè el PPCS està compromès amb aquest pilar econòmic que, lluny de taxes, necessita ajudes. Les que garanteixin feina a milers de famílies i permetin ampliar la seva activitat per generar més oportunitats. Després de dos anys de pandèmia i amb un teixit productiu afeblit per aquesta crisi sanitària, la fórmula fiscal que Puig planteja no ajuda, sinó que castiga”, ha conclòs Martínez.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: