El PPCS sol·licita una reunió a la subdelegada de Govern per conèixer el motiu del veto a la seva presidenta en els actes de la Guàrdia Civil

El Partit Popular de la província de Castelló ha remès un escrit a la Subdelegació de Govern per que la seva màxima responsable, la socialista Soledad Ten, expliqui els motius que han portat a l’PSOE a vetar la participació de la presidenta provincial de l’PPCS, Marta Barrachina, als actes oficials de la Guàrdia Civil.

La invitació, cursada per la Subdelegació i remesa a la líder d’al PPCS dies abans de la celebració de la festivitat de la Benemèrita, va ser vetada per la subdelegada de Govern “sense arguments que la justifiquin més enllà del més pur sectarisme polític”.

Així ho ha considerat el secretari general de l’PPCS, Salvador Aguilella, que ha acusat els socialista de “enverinar un acte festiu i de reconeixement per als homes i dones que formen part de la Guàrdia Civil negant l’accés de la presidenta de l’PPCS després de haver cursat formalment la seva invitació “.

El PPCS reclama ara una reunió amb la màxima responsable de el Govern d’Espanya a la província “perquè expliqui els motius d’una decisió absolutament injustificada i pròpia dels qui creuen que o penses com ells o estàs contra ells”.

En efecte, assenyala Salvador Aguilella, “és la subdelegada la qual formalment convida a la nostra presidenta provincial, Marta Barrachina”. Per tant, “és ella la màxima responsable de l’protocol”. Per al PPCS, “resulta pueril i impropi d’un càrrec d’Estat com és aquest, que ara Solitud Tingues pretengui tirar pilotes fora i cedir-li tota responsabilitat als membres de la Guàrdia Civil, agents als que desitjàvem felicitar en persona amb la presència de la nostra presidenta i que res tenen a veure amb aquesta acció política tan menyspreable “.

D’altra banda, “és rotundament fals que el PPCS sol·licités un augment d’aforament”. De fet, “d’haver estat així, com sosté ara el PSOE, mai ens haguessin concedit la invitació que finalment va ser vetada per la subdelegada de Govern”.

Per tot això, assenyala Aguilella, “apel·lem a la responsabilitat de qui exerceix de representant de l’Estat a la província”, per actuar “d’acord a criteris objectius i no interessos polítics i electoralistes”. “A Castelló li anirà millor que qui exerceix de representant de el Govern d’Espanya apliqui criteris democràtics i constitucionals en lloc de prohibicions que són més pròpies dels que temen que la llibertat i els drets ciutadans s’imposin als seus interessos polítics”.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: