El PPCS reivindica un impuls a Ruta de Sabor per protegir el quilòmetre zero davant la crisi

El programa Ruta de Sabor que el PP va posar en marxa a Diputació amb l’objectiu de crear una marca pròpia de productes de la província “exigeix ​​avui un pla d’acció que exerceixi de revulsiu en un escenari absolutament crític”. La proposta la defensa el diputat provincial del PPCS, Andrés Martínez, que posa en valor “la qualitat, l’entusiasme, l’excel·lència i l’esforç dels productors de la nostra província per formar part d’una marca que aporta valor si hi ha feina i compromís darrere ”.

I precisament “és el que necessitem. Una revisió de tots els aspectes d‟aquesta marca d‟excel·lència que posin en situació real les condicions de tantes empreses de la nostra província que cada dia es deixen la pell per treure el millor d‟aquesta terra perquè el consumim a la nostra taula”.

“Avui molts empresaris que formen part de Ruta de Sabor reconeixen que no els és rendible mobilitzar-se perquè els resultats surten negatius. Treballar a pèrdues és un sense sentit, i per això és urgent revisar les condicions del programa. Fa falta un suport directe, una promoció sòlida i convençuda, i cal escoltar els qui són model d’èxit i garantia d’esforç i treball per aquesta província”.

Per Andrés Martínez, “només un diàleg i escolta activa permetrà establir les bases d’un pla d’acció que doni suport als empresaris de Ruta de Sabor i reivindique el lideratge. I hi hem d’estar tots compromesos, perquè es tracta de posar en valor la nostra província. La nostra mà estesa per aconseguir aquesta revolució tan necessària abans que sigui tarda, perquè la situació és crítica i el futur no amenaça de millorar l’escenari”, ha conclòs el diputat provincial del PPCS.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: