El PPCS reclama test massius per evitar que el Consell torni a perdre el control de la pandèmia a Castelló

El Partit Popular de Castelló ha reclamat avui la realització de test massius entre la població ara que comencen a baixar les xifres de contagi, així com rastrejar els contagis per evitar que es torni descontrolar la pandèmia i siguin els sectors econòmics els que tornin a pagar les conseqüències .

El PPCS ha celebrat avui una junta directiva en la qual ha participat la vicesecretària nacional d’el PP, Ana Beltrán, la presidenta de l’PPCV, Isabel Bonig, així com el president de l’PP de Castelló, Miguel Barrachina. Una junta directiva realitzada de forma telemàtica i en què s’ha posat de manifest “la necessitat que la Generalitat recuperi d’una vegada el control de la crisi sanitària”, tal com ha explicat el president provincial.

Barrachina ha lamentat “l’abandonament de el Govern d’Espanya i el govern autonòmic” en la crisi sanitària “als ciutadans de la província i els empresaris que veuen com el desastre de la gestió socialista els passa factura cada dia”.

Barrachina ha recordat que el Partit Popular “és l’únic partit que sap gestionar, que és una alternativa a el Govern de Sánchez i el PP és el partit que millor defensa la revolució social que es requereix en aquests moments de greu crisi”. I ha recordat que “davant el caos hi ha una alternativa com han demostrat els alcaldes de PP de la província tots els dies o tots els dirigents de l’PP que a Espanya demostren que hi ha una altra manera de gestionar.

La presidenta regional, Isabel Bonig, ha explicat que “davant del desastre de la vacunació i de la pèrdua de control de la pandèmia, els ajuts als autònoms no es concedeixin i no sàpiguen res de què passarà la setmana que ve amb la hostaleria, per exemple “.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: