El PPCS rebutja la nova taxa turística i assegura que serà la punta a un sector que ha viscut l’any més complicat de la història

El Partit Popular de Castelló ha reclamat avui el futur que el turisme mereix a la província per continuar sent fortalesa i motor d’ocupació davant d’un PSOE que ha decidit castigar el sector imposant una taxa turística. “La decisió dels socialistes de plegar-se davant de les exigències de comunistes i nacionalistes, Podem i Compromís, la pagaran centenars de famílies de la nostra província que tenien al turisme la seva font d’ingressos i que ara veuran com la imposició d’aquesta taxa ataca directament la seva ocupació”.

Ho ha denunciat el vicesecretari de Coordinació Territorial, Andrés Martínez, que ha lamentat “que les amenaces que al llarg d’aquest any s’han anat replicant i que ja a Diputació advertim, al final s’han traduït en un acord que amenaça i debilita un dels pilars de la nostra economia provincial: el turisme”.

I ho fa, assenyala Martínez, “sumant-se a la croada de l’esquerra contra les famílies de la nostra província, que avui paguen la llum a raó de 360,02 euros/MWh, que han vist com la cistella de la compra s’encaria amb un augment de l’IPC del 5,6% i com hi ha negocis, com és el cas del turisme o també la ceràmica, on es plantegen tancaments temporals que es tradueixen a ERTE (Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació)”.

Per Martínez, “lamentablement a la Generalitat Valenciana hi ha un president, Ximo Puig, a qui l’únic que importa és la seva presidència. I les conseqüències d‟aquestes polítiques personalistes es tradueixen en atur i càstig per a sectors vertebrals per a la província de Castelló”. Perquè a “aquesta terra són milers les famílies que viuen directament o indirectament del turisme, i al fracàs de l’Imserso se suma ara una taxa que espantarà els turistes i la seva absència generarà menys ingressos que derivaran en atur”.

I davant d’aquesta croada, “el PSOE trobarà un dic de contenció en defensa de la província. Perquè el nostre és un pacte amb el territori, amb les famílies i els sectors productius que són sinònim d’estat de benestar. Aquest que el PSOE està entossudit a dinamitar perquè el seu únic objectiu és el poder i li importa poc si al seu voltant la terra que era fèrtil acaba erma. No ho permetrem perquè creiem que hi ha una altra manera de fer política i aconseguir que el talent i les oportunitats d’aquesta província es multipliquin davant dels que s’entesten a destruir-les”.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: