El PPCS lamenta que Puig empari Mollá malgrat les greus irregularitats detectades en la mort de rucs al Desert

La mort de rucs al Desert de les Palmes l’any passat segueix avui sense aclarir-se “perquè el president del Consell, Ximo Puig, es dedica a donar cobertura als seus socis en lloc d’esclarir uns fets absolutament macabres”. La crítica la formula Elena Albalat, vicesecretària d’Ecologia i Desenvolupament del PPCV, que ha denunciat “la manca de transparència sobre uns fets que ens avergonyeixen a tots i que segueixen impunes perquè Ximo Puig els maquilla”.

Des del PPCV, la dirigent castellonenca ha reclamat “la informació que aclareixi el nombre d’animals que van morir en aquest projecte pilot promogut per la consellera i ha exigit de la titular de Transició Ecològica, Mireia Mollá, que doni la cara en lloc d’amagar-la com les estruços”.

Per a Albalat, “l’esquerra es creu que amb el cap de turc del director general de Medi Natural queden totes les responsabilitats polítiques assumides”. Tot i això, des del PPCV, “considerem que la responsabilitat segueix a coll de la titular de Transició Ecològica a la qual Ximo Puig intenta salvar”.

Tot i això, “confiem que els fets que hem posat en coneixement de la Fiscalia aclareixin les responsabilitats que l’esquerra bloqueja i oculta, i assenyalin al màxim responsable del Consell perquè actuï cessant els que han ocultat un fet macabre que és una vergonya pública ”. Se suposa que la consellera havia de vetllar per la preservació d’aquesta espècie protegida que està en perill d’extinció. Tot i això, el que ha passat és tot el contrari. És evident que no pot continuar ocupant el càrrec a què s’aferra”.

Des del PPCS “continuarem defensant la transparència en aquest procediment que Ximo Puig tracta de defugir”. Perquè el Consell “és actualment un castell de cartes amb un president que amenaça de caure per més que el seu president faci esforços de funambulista”. “La nostra província, la nostra Comunitat, mereix un govern responsable, transparent i honest que només el PPCV de Carlos Mazón pot garantir”.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: