El PPCS garanteix l’alleujament fiscal a la pesca davant d’una Diputació “insensible a les queixes”

El Partit Popular de Castelló ha garantit l’alleujament fiscal que els professionals de la pesca mereixen davant un increment dels costos dels carburants que fan inviable la pràctica d’una professió que és sinònim de sacrifici i garantia d’un producte excel·lent als nostres plats. ”.

Andrés Martínez, diputat provincial del PPCS, ha defensat “el suport fiscal que mereix el sector” i que “des de fa més d’un any reclamem amb propostes en positiu al ple de la Diputació que han estat menyspreades una darrere l’altra per PSOE i Compromís” .

“La manca de sensibilitat dels governs d’esquerra amb aquests professionals fa cada dia més complicat que els pescadors surtin a pescar. El gasoil disparat i les ajudes del Govern d’Espanya totalment desfasades obliguen a emprendre altres camins que garanteixin el futur d’aquesta professió. Perquè la seva feina és vida, futur i oportunitats per a la província i des del PP desitgem recolzar-los amb la suspensió de taxes que oxigeni la castigada butxaca dels pescadors”.

Aquesta proposta, defensada pel president regional del PPCV, Carlos Mazón, “és factible i viable”. “I des del PPCS lluitarem per implementar-la quan governem”. El gasoil continua pujant sense que el PSOE adopti mesures. “El resultat és la ruïna dʻuna activitat que aboca a una situació insostenible”.

“Estem amb les més de 500 famílies que viuen directament dʻaquesta activitat i que avui segueixen abandonades”. “I estem preparats per governar en la seva defensa, donar suport a la feina i garantir el seu futur. Som l’alternativa sòlida i estable que Castelló, la Comunitat Valenciana i Espanya mereixen”, ha dit Martínez.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: