El PPCS garanteix ampliar la xarxa provincial d’helisuperfícies per garantir vida a l’interior

El Partit Popular de Castelló garantirà l’ampliació d’helisuperfícies a la província per atendre la demanda de molts municipis de l’interior que veuen en aquestes infraestructures una garantia de vida per atendre una emergència per accident o motivada per qualsevol altra circumstància, com ara un incendi forestal.

David Vicente, diputat provincial del PPCS, ha visitat localitats que han demandat aquesta instal·lació a través d’alcaldes i portaveus del PP, com en el cas d’Ares, Castell de Villamalefa o Arañuel, i que han de ser ateses perquè “serien molt beneficioses no només per al municipi, sinó també per al conjunt de la comarca”.

Per a David Vicente, l’objectiu “seria teixir una xarxa extensa d’aquestes instal·lacions el sòl de les quals aporta el municipi i els costos de manteniment de les quals són mínims”. Per al diputat provincial del PPCS, “només cal voluntat i el PP és l’alternativa que garanteix aquesta convicció i aposta ferma pel seu desenvolupament, com ja demostrem quan governem”.

Als tres anys de govern de PSOE i Compromís, la construcció d’helisuperfícies s’ha reduït a una, a Sueras, on el president de la Diputació és alcalde. “S’ha de ser molt més ambiciós i s’ha de treballar de manera esforçada amb una escolta activa cap al territori que atengui les demandes en lloc de menysprear-les”.

Per això, “el nostre compromís ferm de continuar incrementant la xarxa d’helisuperfícies que durant el nostre govern a la Diputació va créixer amb 15 noves plataformes. És possible seguir ampliant instal·lacions, i cal fer-ho en defensa de la vida i la seguretat de tots aquells veïns que lliurement han decidit viure a l’interior i també dels qui en gaudeixen. El PP els garanteix poder continuar fent-ho i, a més, amb la garantia de vida que aquestes plataformes garanteixen”.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: