El PPCS fa costat a Carlos Mazón en la multitudinari sopar d’inici de curs polític

El Partit Popular de la província de Castelló fa costat a el president de el Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, a la multitudinari sopar d’inici de curs polític dels Populars. Gairebé un centenar de càrrecs de la direcció provincial de el Partit Popular de Castelló, liderats per la presidenta Marta Barrachina, es van traslladar a Ontinyent amb l’objectiu de treballar per “establir les bases d’el canvi imparable a la Comunitat Valenciana”.

La cita va comptar amb la participació de la portaveu de el Partit Popular al Congrés dels Diputats, Cuca Gamarra, així com els presidents de l’PP de les províncies de València, Vicente Mompó, i d’Alacant, Toni Pérez, a més de la secretària general de l’ PPCV i presidenta de l’PP de la ciutat de València, María José Catalá, entre d’altres.

“El canvi és imparable. Els castellonencs, a l’igual que els valencians i els alacantins, necessiten un govern que de veritat es preocupi per ells, que atengui els seus problemes més bàsics, els que els preocupen cada dia, com és tenir una feina, poder arribar a final de mes i no patir per poder pagar la factura de la llum, repostar a la gasolinera o omplir la nevera. Un govern que de veritat defensi els seus interessos i que els torni l’orgull de pertànyer a una terra que és lliure i plena d’oportunitats, no un apèndix de cap altre territori ni de les voluntats aritmètiques de pactes polítics “, ha subratllat Marta Barrachina.

“Carlos Mazón i el Partit Popular és el president que necessita la Comunitat Valenciana, una persona i un equip amb els peus a terra, que mira als ulls als ciutadans i que empatitza amb les seves demandes”, ha declarat.

Marta Barrachina també aplaudeix “el valent i necessari compromís de baixar tots els impostos als castellonencs, valencians i alacantins quan el PPCV arribi a la Generalitat Valenciana. Carlos Mazón va aplicar una revolució fiscal que situarà a la nostra comunitat al capdavant de l’tren de el creixement en el qual ja viatgen regions com Madrid, Andalusia o Galícia, i això és possible possibilitant que famílies i pimes tinguin més recursos a la butxaca, i simplificant i reduint la despesa pública, que per cert ara mateix és el segon més alt de tot Espanya “, ha assegurat.

“La maquinària del PP està greixada i preparada. Des de Castelló, tot el partit estarà a l’servei del nostre president Carlos Mazón perquè pugui ser el pròxim president de la Generalitat i desenvolupi les polítiques que tan bons resultats estan donant allà on ja governa el Partit Popular. No hi ha temps per perdre “, ha conclòs.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: