El PPCS exigeix un pla de xoc que rescati milers de pagesos de Castelló

El Partit Popular de Castelló ha exercit avui d’altaveu dels milers d’agricultors de la província que s’han donat cita a València per exigir un pla de xoc eficaç que rescati el sector de la caiguda lliure a què condueixen les polítiques del PSOE. “La terra no només és el nostre orgull, és la nostra economia. I la dignitat dels agricultors no es pot veure trepitjada perquè qui governa, en lloc d’invertir i reforçar el sector el condueix cap al precipici”.

David Vicente, diputat provincial del PPCS i vicesecretari provincial, ha estat present a València amb desenes de representants del partit provincial, com el senador Vicente Martínez Mus, amb el repte “que s’escolti a la terra”. “La nostra és una província lligada al cultiu, especialment de la taronja, i avui aquest fruit que és emblema del nostre territori és per terra. No només literalment, perquè és pastura de plagues que l’esquerra no atura, sinó perquè els preus de producció s’han disparat i les vendes s’han enfonsat. Els agricultors cobren absolutes misèries per deixar-se la vida al camp i és un tracte absolutament immerescut”.

El PPCS ha acudit a València reclamant un pla de xoc eficaç. “Calen inversions en lloc de càstigs perquè correm el risc d’enfonsar el sector. No és sensat pensar que una bossa de plàstic, que costa 15 cèntims, tingui més valor que el que cobra un pagès per un quilo de taronges, 9 cèntims. És injust. I per això reclamem polítiques eficaces que frenin pèrdues milionàries per a la nostra província i sobrecostos insostenibles per als nostres agricultors.

“De la mà dels nostres professionals, amb les seves demandes per bandera i amb l’orgull de comptar amb herois que se sacrifiquen per garantir el millor fruit de la terra, des del PPCS continuarem reivindicant inversió davant de càstig i solucions davant del cotonet ‘ i la ‘pinyolà’, perquè n’hi ha encara que el PSOE no les apliqui”, ha conclòs el diputat provincial del PPCS.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: