El PPCS exigeix restablir els Serveis d’Emergències Sanitàries a la província als quals el PSOE ha fet fora el tancament

Més d’un mes després des que el Consell fes fora el tancament als Serveis d’Emergències Sanitàries (SES-CICU) de la província de Castelló, el territori va perdre un recurs bàsic que durant dècades ha salvat vides: només l’any 2020 es atendre més de 90.000 emergències. El PSOE i la seva política de desmantellament sanitari executava el 19 d’agost passat mitjançant la publicació d’el decret de desmantellament en el DOCV (Diari Oficial de la Comunitat Valenciana) la fi d’un servei “que gràcies a el coneixement de el terreny i la ràpida capacitat de reacció per part dels metges, havia garantit la vida a milers de ciutadans “. Una decisió que es va prendre en contra dels òrgans que representen a l’col·lectiu de metges i també de tots els sindicats, que tornaran a manifestar-se per aquest mateix motiu el proper 1 d’octubre.

Neus Martínez, diputada provincial d’el PPCS, ha denunciat novament la “irresponsabilitat i ineficàcia” de la Generalitat de Ximo Puig que més d’un mes després de tirar al carrer a més de mig miler dels professionals que estaven reforçant el nostre sistema sanitari en plena pandèmia, “ens priva d’una atenció de les emergències directa, propera i eficaç, com és el CICU”. “A dia d’avui, es desconeix el futur d’aquests professionals”, tal com ha denunciat el sindicat mèdic CSIF.

“Mai hi va haver motius per fer el tancament a l’CICU en la nostra província. I de la mateixa manera que es va executar un tancament injustificat, avui aquests mateixos responsables segueixen sense definir el futur d’un equip tècnic que reclamem que torni a la nostra província “, ha declarat.

Tal com ha assenyalat Neus Martínez, diputada provincial d’el PPCS, “el Consell de PSOE, Compromís i Podem hauria de protegir els interessos de les famílies de Castelló”. No obstant això, “s’ha convertit en el pitjor botxí de el benestar i la qualitat de vida dels veïns”. Un càstig indegut “amb unes polítiques de retallades que no acceptem i a les que ens oposem”. Perquè des del PP, “seguirem plantant cara a les polítiques lesives de l’esquerra, les que en lloc de sumar i garantir els recursos vitals a les famílies de la nostra província, els resten recursos i els priven d’una sanitat pública que el PSOE , de la mà de Compromís i Podem, s’ha marcat l’objectiu de desmantellar. El CICU i l’Hospital Provincial són clars exemples d’aquestes nocives polítiques “.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: