El PPCS exigeix que Diputació doni la cara pel finançament just per a Castelló

El Partit Popular de Castelló ha exigit a la Diputació Provincial, governada per PSOE i Compromís, “que doni la cara per la província davant la decisió de Pedro Sánchez de negar-se a modificar el sistema de finançament per a la província”. “L’esquerra ens torna a mentir. La ministra d’Hisenda, María Jesús Montero, va anunciar al novembre que hi hauria un nou model però dos mesos després és Sánchez el que es nega a obrir el debat en no incloure al Pla Normatiu 2022 la proposta legislativa.

El 2009, amb el Govern de José Luis Rodríguez Zapatero, el PSOE va imposar un model que ens ha fet perdre milers de milions d’euros. “El compromís de Sánchez era que aquest 2022 es negociaria un nou esquelet, però Sánchez no ho ha incorporat als seus plans per a aquest any, per la qual cosa el nostre territori torna a ser vilipendiat per aquells que van garantir el debat”.

“És una nova estafa del PSOE a tota la població. La nostra província no mereix més mentides. Mereix uns governants que siguin capaços de complir allò que anuncien. I esperem ara que el patriotisme a què apel·lava el president de la Diputació, José Martí, es demostri amb fets. Perquè aquesta província mereix que davant d’aquest nou càstig de Sánchez, els que governen la institució donin la cara pels interessos dels ciutadans que un any més resultaran maltractats per l’esquerra”.

En efecte, tal com assenyala Salvador Aguilella, portaveu del PP a Diputació, a la protesta per un model de finançament just que es va celebrar el 20 de novembre als carrers de Castelló va continuar, el 23 de novembre, l’aprovació d’una declaració institucional a la Diputació en defensa dels interessos de tots els castellonencs.

Aquests acords “no poden quedar en sac trencat”, per la qual cosa “esperem que PSOE i Compromís moguin fitxa i exigeixin del seu cap de files el model que reconegui la inversió justa per a aquesta província”. “Perquè dia que passa sense que Castelló cobri les transferències que per dret corresponen perdem 215 euros per ciutadà respecte a la mitjana espanyola, una xifra que es dispara a 713 euros si ens comparem amb comunitats com la càntabra”. “I no permetrem que a les retallades que l’esquerra ens imposa en matèria sanitària, d’infraestructures, serveis o transports, se sumi ara la negativa a negociar les transferències que per justícia ha de percebre la nostra província. Nosaltres defensem Castelló, no sabem a qui defensen PSOE i Compromís”

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: