El PPCS exigeix al president de la Diputació l’helisuperfície que Arañuel demana des del 2018 amb la mateixa diligència que ha aplicat a Sueras

El Partit Popular de Castelló ha reclamat a l’alcalde de la Diputació, el socialista José Martí, que atengui la demanda d’Arañuel que reclama, des del 2018, la construcció d’una helisuperfície. Ho ha sol·licitat el diputat provincial del PPCS, David Vicente, a la darrera sessió plenària exigint de la institució “la mateixa diligència que el president ha emprat en l’execució de la base de Sueras, municipi del qual és alcalde”.

“Ens sembla magnífic que només en uns mesos aquesta base s’hagi desenvolupat. Només demanem el mateix tracte per a municipis que fa anys que esperen. I Arañuel n’és un”, ha recordat Vicente.

En efecte, aquesta localitat de l’Alt Millars va iniciar els tràmits per dotar-se d’una helisuperfície l’any 2018. “Per al poble és una base de vida, garantia d’evacuació en cas d’accident o assistència, en cas d’incendi”. En definitiva, un accés directe, àgil i eficaç per a una població que viu a l’interior i que té unes comunicacions limitades que aquesta helisuperfície pot ajudar a salvar.

El seu alcalde, Justo Palomares, reivindica la instal·lació amb l’exigència del primer dia. Fa més de cinc anys aquest alcalde va iniciar les gestions per localitzar el sòl més idoni i, un cop definit, es va encarregar el projecte a la Diputació, que es va obtenir el 2018. El 26 d’octubre del 2019 es va iniciar un procés d’expropiació forçosa que ha culminat amb la titularitat de 2.154 m2 al paratge del Molino Viejo “que avui segueix esperant que Diputació actuï”.

Amb aquest objectiu, l’alcalde va remetre un escrit a la Diputació el 23 de juny d’aquest any recordant la demanda i reclamant la intervenció. “Sol·licitud que segueix sense ser resposta per aquesta Diputació de la qual demanem el mateix tracte que el donat a Sueras. Aquestes bases són garantia de vida per als pobles i hem d’apostar-hi, per totes”, ha puntualitzat el diputat provincial.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: