El PPCS exigeix a la Diputació que reivindique davant Puig les infraestructures sanitàries pendents a la província des de fa 8 anys

El Partit Popular de la província de Castelló exigeix a la Diputació que reivindique davant Puig les infraestructures sanitàries pendents a la província des de fa 8 anys.

La diputada provincial Nieves Martínez insta el PSOE que “defensi els castellonencs i sol·liciti a Puig que a més d’anuncis executi les infraestructures sanitàries que segueixen pendents com la reforma de les Urgències de l’Hospital General o la reforma de la Unitat de Cirurgia Sense Ingrés ( UCSI) també del General”. Aquesta mateixa setmana, “l’Hospital General ha tornat a patir un col·lapse a Urgències amb 30 pacients en espera d’ingrés a planta a causa de la mala gestió i el desmantellament sanitari del PSOE”, afegeix la diputada provincial.

“Demanem al president de la Diputació que sigui més ambiciós i no toleri anuncis repetits d’inversions any rere any per part del Consell de Puig que després no van més enllà de la maqueta perquè mai no es realitzen”, adverteix Nieves Martínez.

Davant la mala gestió i el desmantellament de la sanitat pública a la província de Castelló per part del PSOE, “el PP construirà un nou Hospital General de Castelló que serà un referent i que tornarà als castellonencs la qualitat assistencial que mereixen i que necessiten ”, explica Martínez. “El president regional, Carlos Mazón, té la sanitat com un dels eixos principals, per això augmentarà la inversió, construirà un nou Hospital General a Castelló i millorarà els serveis i les infraestructures perquè els castellonencs i els professionals sanitaris tinguin l’atenció de qualitat que mereixen”, subratlla.

Infraestructures sanitàries pendents

El Consell fa anys que inclou de manera sistemàtica en els seus pressupostos i anuncia obres que, malgrat resultar claus per a la millora del sistema sanitari de la província de Castelló, segueixen sense executar-se. És el cas de la reforma i ampliació dels consultoris de Moncofa o Vilafamés, així com el nou centre de salut de Vinaròs o el de Vila-real, que actualment segueixen sense data d’inici.

La reforma de les Urgències de l’Hospital General, que hauria d’haver començat el primer semestre del 2020, o la finalització de la reforma de la Unitat de Cirurgia Sense Ingrés (UCSI) també del General, que va ser anunciada el 2018, són altres dels exemples.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: