El PPCS exigeix a la Diputació que defensi els castellonencs

El Partit Popular de la província de Castelló exigeix ​​a la Diputació que defensi els castellonencs davant de l’increment de la pressió fiscal de Puig. El diputat provincial i alcalde de Sant Joan de Moró, Vicente Pallarés, alerta que Puig preveu augmentar més de 4.500 taxes un 10% el proper exercici 2023 així com crear quatre nous impostos que castiguen el turisme i la indústria, entre la qual hi ha la ceràmica.

“El PSOE de la Diputació ha d’alçar la veu davant del Consell per defensar la província i atendre els castellonencs, que cada dia tenen més difícil arribar a final de mes i mantenir el seu lloc de treball”, indica Pallarés. “Els castellonencs no podem assumir més pressió fiscal, les famílies no poden suportar més càrregues i tampoc les empreses”, afegeix.

El diputat provincial i alcalde de Sant Joan de Moró ha reivindicat la necessitat d’atendre i ajudar les famílies i les empreses reduint la pressió fiscal durant la cimera d’alcaldes que s’ha celebrat a la Diputació Provincial de Castelló. “La cistella de la compra és 800 euros més cara que fa un any, els ERTE a la ceràmica van a més cada dia que passa i el Consell de Puig encara pensa a pujar i crear nous impostos”, lamenta Pallarés.

“La Diputació ha d’estar amb els castellonencs, no pot romandre callada davant l’augment de la pressió fiscal que ha anunciat Puig i ha de posar totes les mesures al seu abast perquè la província pugui sortir de la crisi econòmica on està per poder recuperar la creació de riquesa i ocupació”, subratlla el diputat provincial.

“Al Partit Popular hem presentat mesures a la Diputació per ajudar les famílies i empreses a suportar la pujada dels preus, però l’equip de Govern de PSOE i Compromís no recolza l’ajuda que necessiten els castellonencs perquè anteposa les sigles polítiques a les necessitats de la província”, explica Pallarés.

“Al PP sabem que els diners on estan millor són a la butxaca dels veïns i sabem que en situacions extraordinàries com les que estem vivint es necessiten solucions extraordinàries i una Diputació que doni la cara en defensa de la província de Castelló”, ressalta el diputat provincial del PPCS.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: