El PPCS exigeix a el Govern d’Espanya i al Consell la inversió a la costa que freni la regressió

El Partit Popular de Castelló, a través del seu secretari general, Salvador Aguilella, ha donat suport avui a les desenes de veïns de Nules que han participat en una marxa en defensa de les inversions per defensar la seva costa que el Govern de Pedro Sánchez i Ximo Puig els nega.

La regressió a les platges de Nules ja ha fet desaparèixer desenes de metres de litoral. No obstant això, “el PSOE ha decidit que desapareguin les platges i ha amagat en un calaix els projectes d’inversió que estaven preparats per executar-se quan van arribar a el govern”, ha recordat Salvador Aguilella.

El secretari general del PPCS, acompanyat pel diputat al Congrés, Óscar Clavell, i el senador Vicente Martínez Mus, així com regidors i representants de l’PP de Nules han tingut l’oportunitat de tornar a escoltar la indignació dels veïns, de l’associació de veïns Verge de l’Carme i l’associació Platges de Nules, que porten diversos anys clamant per que es facin les inversions previstes.

En el cas de Nules, els espigons frenarien la regressió i garantirien la conservació d’una platja que gaudeixen milers de persones. Però no és l’únic lloc de la província de Castelló “per exemple, a Torre la Sal el PSOE pretén confiscar i malgastar els diners públics en enderrocs injustos i innecessaris”, afegeix Aguilella.

“Les platges de Castelló, i la de Nules és una d’elles, són un patrimoni compartit, una joia única i un tresor turístic que ens enorgulleix a tots i genera milers d’oportunitats. Per això cal protegir-les i el Partit Popular seguirà treballant i reclamant que s’executin les inversions necessàries per a aconseguir-ho “, ha conclòs el dirigent del PPCS.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: