El PPCS exigeix a Diputació la condemna als actes de guerra a Ucraïna i reclama el cessament immediat de la violència

El Grup Parlamentari del Partit Popular a Diputació ha registrat dijous al matí una proposta d’acord perquè la institució condemni els actes de guerra a Ucraïna i exigeixi el cessament immediat de la violència. La iniciativa, tal com ha assenyalat el portaveu del PP a Diputació, Salvador Aguilella, “exigeix ​​de les institucions democràtiques el rebuig immediat d´una escalada bèl·lica que ha de cessar en favor de la via del diàleg i la concòrdia”.

La proposta, que lidera el PP a la Diputació de Castelló, reivindica els valors democràtics, la pau, l’entesa i la cerca d’acords com a vies de solució a la matança i als bombardejos. “No les bombes mai van aconseguir superar diferències. És el diàleg i la pau els que han de ponderar davant d’una agressió injustificable i greu promoguda per Rússia”.

En aquest sentit, la proposta d‟acord llançada pel PP mostra la seva repulsa al trencament il·legal de la pau, “que contravé la Carta de les Nacions Unides” i suposa la fractura “de les més elementals normes del Dret Internacional i de la raó humana ”.

Per tot això, “demanem a tota la corporació provincial, amb PSOE i Compromís al capdavant, que recolzin la nostra proposta, perquè la deriva totalitària i bel·licista del president de la Federació Russa, Vladimir Putin, posa en risc la vida de milions de famílies europees i constitueix una involució democràtica que no podem emparar”.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: