El PPCS es bolca amb Cuba i participa en una campanya de recollida de medicaments davant de l’emergència sanitària que viu el país

La presidenta provincial del Partit Popular de Castelló, Marta Barrachina, ha lliurat avui una partida de medicaments amb destinació a Cuba per tal de mostrar la solidaritat de l’organització amb el poble cubà, que viu ara mateix una emergència sanitària com a conseqüència del Covid, i que és especialment greu perquè se suma als efectes perjudicials que el règim dels Castro provoca des de fa dècades a la població.

El lliurament dels medicaments ha tingut lloc a la seu del PPCS, en un acte en què ha participat Yurisan Peláez, vicepresidenta de l’Associació Viva Cuba de Castelló, l’entitat que ha estat la receptora del material, i en què també ha participat pres part el diputat provincial i alcalde de Peníscola, Andrés Martínez.

“El Partit Popular sempre estarà del costat de la defensa de les llibertats, els drets humans i les democràcies, un compromís que és especialment fort quan es refereix als països llatinoamericans, amb els quals tenim moltíssims llaços, per la qual cosa la responsabilitat és més gran. No podem ni hem de mirar cap a un altre costat. Cuba és un exemple de tot el mal que els governs dictatorials i populistes estan generant als països de l’altre costat de l’Atlàntic, i per això la nostra solidaritat i suport constant, perquè als problemes de la pobresa que aquests règims estan produint a la població suma ara la pandèmia, posant en una situació molt delicada milers de famílies ara mateix”, ha subratllat Marta Barrachina, presidenta provincial del PPCS.

Per part seva, la vicepresidenta de l’Associació Viva Cuba de Castelló, Yurisán Pelaez, ha agraït “la solidaritat que el Partit Popular de Castelló, i el conjunt dels veïns de Castelló en general, tenen sempre amb els nostres compatriotes i el nostre país”, i avança que l’enviament de medicaments es coordinarà amb equips mèdics i grups de voluntaris que hi ha a l’illa i que ja estan esperant els fàrmacs. La campanya solidària ja ha començat a arribar a la província d’Holguín, i ara l’objectiu és estendre-la cap a les famílies cubanes de les províncies de l’Havana i Camagüey.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: