El PPCS eleva la llista d’aspirants a exercir de compromissaris al XX Congrés Nacional

El Partit Popular de la província de Castelló ha tancat avui el procés participatiu per a la presentació de candidatures a ocupar els 45 llocs de compromissaris assignats a la província. El procediment obert conclou amb la remissió del llistat d’aspirants al Comitè Organitzador del Congrés Nacional de l’abril que ve, i forma part de la fase de presentació prèvia a l’elecció dels representants que acudiran a Sevilla.

A Castelló són 45 els compromissaris que participaran al conclave nacional als quals cal sumar els dos representants que corresponen a Noves Generacions i els sis càrrecs nats assignats a la província: Marta Barrachina, presidenta provincial del PPCS; Begoña Carrasco, membre del Comitè Executiu Nacional; Óscar Clavell, com a diputat al Congrés; i els senadors Alberto Fabra, Salomé Pradas i Vicente Martínez Mus.

El resultat del procés obligarà a fer votacions a Castelló ciutat, on han estat 8 els aspirants per als 5 compromissaris disponibles, així com a la comarca de Castelló, on són 4 aspirants per als dos càrrecs reservats.

“Aquest”, ha assenyalat la presidenta provincial del Partit Popular, Marta Barrachina, “és un pas més a l’elecció del nostre nou president nacional, Alberto Núñez Feijóo”. Un procés que ha exhibit, una vegada més, “la il·lusió i la voluntat de les nostres bases per participar, ja que s’hi han inscrit gairebé un miler de persones”. Una xifra més que destacada si es té en compte l’efecte que les festes –Magdalena i Fallas– ha pogut exercir en la mobilització de la militància.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: