El PPCS eleva al Senat la defensa dels pescadors de Castelló

El Partit Popular de Castelló ha elevat al Senat la defensa dels pescadors de la província. Ho ha fet a través del seu portaveu provincial i també senadora, Salomé Pradas, que ha reivindicat “tot el futur que mereix un sector que és pilar de la nostra economia, garantia d´ocupació per a centenars de famílies i sinònim d´excel·lència i qualitat”.

La secretària general del PP al Senat, Salomé Pradas, ha reivindicat “l’acció immediata que mereix el sector davant del mutisme d’un PSOE que amb la seva inacció provoca més enfonsament, desesperació i empobriment de les famílies que són el capital més gran de la nostra província . I no ho permetrem”.

Per això, la iniciativa del PP al Senat, que es tramita mentre a la Diputació el PPCS ja ha registrat una altra proposta en defensa de la pesca, estableix una bateria d’accions que són directes, eficaces és immediates. “Cal escoltar pescadors i armadors i garantir la bonificació de les cotitzacions a la Seguretat Social, els préstecs bonificats, la supressió de les taxes portuàries, la reducció de l’IVA sobre el peix i el marisc i promoure les ajudes per paralització temporal a causa de circumstàncies excepcionals com les que estem vivint”.

I tot això, assenyala Pradas, “amb una gestió diligent, eficaç i àgil que impedeixi la paràlisi de la flota pesquera i eviti interrupcions en el subministrament de productes del mar a la població”. Tant a Espanya com a Europa, “perquè és a la UE on s’ha de defensar la vigència de les actuals subvencions a la compra de combustible, imprescindible perquè la flota pesquera es mantingui operativa”, ha dit la portaveu provincial i senadora del PPCS .

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: