El PPCS eleva a Congrés la retallada de les freqüències de Rodalies amb el qual el PSOE castiga Vinaròs des de fa més d’un any

La retallada de freqüències de trens Rodalies que el PSOE ha imposat a la connexió Castelló-Vinaròs serà objecte de debat en el Congrés dels Diputats amb l’objectiu de reivindicar les 12 freqüències per sentit que el PP va habilitar el 2018.

El responsable d’obrir el debat ha estat Óscar Clavell, diputat de l’PPCS a la cambra baixa, que ha interpel·lat a la ministra de Transports, Raquel Sánchez, amb l’objectiu d’exigir de el Govern d’Espanya la restitució dels trens Rodalies que el PP va garantir en 12 i que avui el PSOE ha reduït a 9.

“És una absoluta vergonya que els governs que es van anunciar el rescat a les persones són avui els botxins dels seus drets. Avui els veïns de Vinaròs perden oportunitats laborals, tenen més complicada l’assistència a la universitat o l’atenció mèdica perquè el PSOE ha decidit desmantellar els recursos que el 2018 el Govern de Mariano Rajoy va garantir a la població “.

Per Clavell, “el càstig de l’Ministeri de Transports en un moment en què s’hauria de garantir la inversió i el desenvolupament, reforçar els recursos, com el de l’transport públic i incrementar els horaris, ens trobem amb un atac injustificat a la ciutadania en forma de retallades i suspensió de trens que està afectant a milers de famílies “.

La retallada en les comunicacions amb la zona nord de la província de Castelló és una “mostra de la voluntat expressa de l’esquerra per retallar les oportunitats de veïns que mereixen les mateixes opcions que els que viuen a la capital”. “Avui el silenci de PSOE i Compromís a la Diputació i al Consell els fa còmplices d’un govern que ataca i desmantella en lloc d’invertir i desenvolupar”.

I prova d’això, explica Clavell, no només l’hem vist en la retallada de freqüències dels Rodalies a Vinaròs. “També ho veiem en la suspensió de trens Rodalies que des del setembre passat es ve succeint per la incapacitat de l’esquerra per garantir serveis mínims de maquinistes que garanteixin a la població l’accés als seus llocs de treball, els seus centres d’estudi o els seus recursos metges “, ha lamentat el diputat nacional del PPCS.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: