El PPCS dóna suport als sanitaris que exigeixen al Consell garantir el CICU a Castelló

El Partit Popular de Castelló ha donat suport avui la concentració que el cos de professionals de el Servei d’Emergències Sanitàries ha convocat a les portes de la Conselleria de Sanitat, a València, amb l’objectiu d’exigir a Consell el cessament de l’desamantelamiento de l’CICU preveu la província. Fins allà s’ha desplaçat el secretari general dels populars de Castelló, Salvador Aguilella, i el vicesecretari general de Coordinació, Héctor Folgado, “perquè la reivindicació dels professionals no només és justa, sinó que a més és necessari revertir per garantir l’assistència ràpida i eficient del conjunt dels castellonencs “, ha afegit.

“És una absoluta abús privar la província de Castelló d’un recurs que és bàsic per a la vida”, ha assenyalat Aguilella. “El Govern de la Generalitat ha de gestionar per sumar recursos, mai per restar-“. Però, “lamentablement, estem assistint a una retallada de serveis bàsics per part d’un PSOE que es guia únicament per criteris econòmics”, ha indicat.

Cal recordar que el CICU va atendre l’any passat més de 90.000 emergències, “90.000 trucades d’auxili que, per decisió de Ximo Puig, passaran a atendre i coordinar des de València, a centenars de quilòmetres del nostre territori, amb els problemes d’efectivitat que pot això comportar davant situacions en què, precisament, el que no hi ha és temps per perdre “. D’aquesta manera, el tancament de l’CICU de Castelló suposarà atendre les emergències de punts de la província com Morella o Vinaròs a més de 200 quilòmetres de distància i més de tres hores de temps.

Al costat de desenes de professionals de les províncies de Castelló i Alacant, afectades pel decret de tancament de 19 d’agost de Consell, des del PP han reivindicat “la suspensió d’una decisió partidista i arbitrària, per garantir a la província el recurs vital que mereix “. “Perquè el desig de l’PSOE de tancar a aquesta plataforma sanitària de resposta urgent i la seva centralització a València no ajuda ni beneficia, sinó a l’contrari. La capacitat dels professionals, el seu coneixement de el terreny i la seva àgil resposta, la qual porta prestant des dels 90 a Castelló, és la que ha salvat milers de vides i a la qual ara el PSOE pretén posar fi. No ho permetrem “, ha conclòs el secretari general del PPCS, Salvador Aguilella.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: