El PPCS dona suport als autonoms de Vall d’Alba

El Partit Popular de Castelló ha mostrat avui el seu suport als autònoms de la localitat de Vall d’Alba. El president de PP de la província, Miguel Barrachina, ha visitat a l’alcaldessa, Marta Barrachina, que ha posat en marxa unes importants ajudes per als autònoms de la localitat.

L’alcaldessa ha posat en marxa un paquet d’ajudes directes per a, en primer lloc, el sector de l’hostaleria que és un dels més perjudicats per la pandèmia i els tancaments i, en segon lloc, per a les pimes que es vegin afectades per les conseqüències de l’Covid-19 o pel tancament de l’negoci a causa d’algun positiu.

El president de l’PPCS, Miguel Barrachina, ha posat avui en valor la feina duta a terme per l’alcaldessa popular i ha explicat que “Marta Barrachina és un clar exemple de la gestió de el model de el Partit Popular” que consisteix en donar suport als sectors damnificats pels tancaments, baixades d’impostos als veïns i una gestió eficaç.

El president ha explicat que “des del minut zero de la pandèmia, alcaldesses com Marta Barrachina han estat a peu de canó, aportant solucions mentre altres administracions es posaven de perfil i donaven l’esquena als veïns”. A més, “l’esquerra segueix aplicant retallades en la sanitat, perseguint als alcaldes que, com en Vall d’Alba, han volgut fer test als seus veïns o que han fet tot el possible per fer arribar material de protecció als seus veïns”.

Informació i Foto: PP Vall d’Alba

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: