El PPCS dóna suport a al sector de la construcció davant l’atac de la Generalitat

El president de el Partit Popular de Castelló, Miguel Barrachina, s’ha reunit avui amb els representants de l’APECC (Associació Provincial d’Empreses de la Construcció de Castelló) per abordar el nou decret que ha aprovat la Generalitat i que va en contra de l’economia i de el sector de la construcció.

Barrachina, acompanyat per la senadora de l’PP, Salomé Pradas, així com la secretària general de l’PPCS, Elena Vicente-Ruiz, i el coordinador general d’el PP, Luis Martínez, han rebut al president de la APECC, Fernando Alonso.

Barrachina ha assenyalat que el PP està estudiant interposar un recurs d’inconstitucionalitat a l’decret llei de tempteig i retracte d’Habitatge que prepara el Consell “si no hi ha voluntat de negociació” perquè regula drets que són competència de l’Estat i que, per tant, “genera inseguretat jurídica” per a famílies, empreses i “està fent que totes les operacions de compravenda es paralitzin”.

Barrachina s’ha referit d’aquesta manera a la Junta de Síndics sobre el Decret Llei que prepara el vicepresident segon i responsable d’Habitatge, Martínez Dalmau, i ha avançat que se sol·licitarà que es tramiti com a Projecte de Llei perquè “infringeix greument l’ordenament jurídic, lleis civils i la Constitució “. Es tracta d’un text “clarament inconstitucional perquè no dóna seguretat jurídica en un moment en què l’Administració ha de donar seguretat a les famílies, a les empreses que es dediquen a l’lloguer, a l’adquisició d’habitatge ia la construcció, un sector que genera ocupació i riquesa “.

Des del PP, “apel·lem a el sentit de responsabilitat de l’PSOE i que no es deixi arrossegar per Podem, perquè aquest decret llei és manifestament inconstitucional i fa que totes les operacions de compra-venda d’immobles estiguin paralitzades a la Comunitat Valenciana. Esperem que el PSOE sigui capaç d’aturar aquesta proposta “.

Barrachina ha assenyalat que el parc d’habitatge públic de la Comunitat Valenciana té 2.000 habitatges ocupats il·legalment i unes 1.000 habitatges desocupats i ha assenyalat que a més, es poden “buscar fórmules de col·laboració pública-privada per posar habitatges a disposició dels més vulnerables”.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: