El PPCS denuncia que “la Conselleria tanca per vacances sense publicar els currículums autonòmics de la nova llei d’educació”

El Partit Popular de la província de Castelló denuncia que la Conselleria d’Educació tanca per vacances sense haver publicat els currículums autonòmics de la nova llei d’educació. El vicesecretari d’Educació del PP de la província de Castelló, Adrián Casabó, alerta del col·lapse que hi ha a les direccions dels centres educatius, que han acomiadat el mes de juliol i inicien el període de vacances sense que la Conselleria hagi publicat una informació essencial per al desenvolupament del proper curs acadèmic 2022-2023.

“El mes de setembre serà un autèntic caos per la ineficàcia de la Conselleria d’Educació, ja que els centres només disposaran de set dies laborals per organitzar el curs vinent”, explica el vicesecretari d’Educació del PP de la província de Castelló. Les adreces dels centres educatius haurien d’haver conegut ja al juliol els nous currículums derivats de la LOMLOE i les noves assignatures que la Conselleria ha proposat i que a les portes d’agost encara no s’han publicat al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV )”, indica Casabó.

El vicesecretari dEducació del PP de la província de Castelló lamenta la nul·la planificació per part de la Conselleria dEducació. “Els equips docents han estat al mes de juliol en una situació de desemparament total perquè s’han vist obligats a abordar la reestructuració de les àrees sense comptar amb la normativa autonòmica per conèixer les sessions concretes de cada assignatura i la durada de les mateixes, no han pogut començar a treballar en una planificació seriosa i segura del proper curs escolar”, lamenta Casabó.

“No és normal que s’acabi el juliol sense que s’hagi pogut planificar el proper curs escolar, els equips directius estan intranquils, ja que a hores d’ara haurien de tenir ja el proper curs planificat i amb la manca de concreció de la Conselleria és impossible”, informa Casabó. “Els equips directius necessitaven conèixer les assignatures i les hores que tindrà cadascuna per demanar els professors especialistes que necessita el seu centre i de moment només tenen esborranys”, afegeix el vicesecretari d’Educació del PP de la província de Castelló.

La nova llei d’Educació es va publicar al BOE el desembre del 2020, per la qual cosa “el Ministeri ha trigat més d’un any des de llavors a publicar els reials decrets de desenvolupament, que van començar a arribar a principis d’aquest any”, recorda Casabó .

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: