El PPCS denuncia la desaparició de les ajudes per instal·lar caixers a l’interior de Castelló

El Partit Popular de Castelló ha lamentat avui la desaparició de les ajudes per instal·lar caixers, després de diversos anys de promeses incomplides per part de PSOE. Tal com ha denunciat avui el diputat provincial de el Partit Popular, Antonio Cases, “des de 2018, la Generalitat Valenciana està realitzant anuncis per instal·lar caixers en els municipis de l’interior, però, gairebé tres anys després del primer anunci, encara no han posat en marxa ni les bases ni cap acció concreta per s’instal·li algun caixer “.

Cases recorda que tant a la partida de 2019, com en la de 2020, la inversió per instal·lar caixers a l’interior ha estat de zero euros, el mateix que la partida destinada a ajudar a municipis amb problemes financers. Una “mala notícia” ja que “la despoblació no se soluciona amb fotos i anuncis que després s’incompleixen de manera sistemàtica”.

El diputat provincial ha recordat que justament l’èxode d’entitats bancàries de l’interior és un problema “que fa temps que s’està agreujant” i que complica la supervivència dels petits municipis “i sobretot és un problema per frenar la despoblació”. La supressió d’aquestes dues línies que formen part de l’anomenada Agència contra la Despoblació, així com els diferents retallades aplicades de fins a 6.080.000 d’euros evidència que “aquesta agència és un altre xiringuito per col·locar a socialistes”.

Antonio Cases ha explicat, com a alcalde d’un petit municipi de l’interior, que “cal que es prenguin mesures reals i el fet que hi hagi un caixer és una eina eficaç perquè es pugui mantenir la població”.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: