El PPCS demana la dimissió d’Oltra pel revés judicial al centre de menors de Segorbe

El Partit Popular de Castelló ha reclamat avui la dimissió de Mònica Oltra després de la garrotada judicial pel centre de menors de Segorbe. El Tribunal Suprem ha retret que la vicepresidenta incorregués en una infracció greu de l’ordenament jurídic i evidència que el tancament de centre de menors de Segorbe es va fer per motius ideològics.

El president de PP de la província de Castelló, Miguel Barrachina, ha advertit avui que “Mónica Oltra ha arruïnat la vida de 18 menors que estaven feliçment al col·legi de la resurrecció de Sogorb” de manera que “exigim conseqüències polítiques davant aquesta barbaritat” i ha recordat “hauria d’explicar qui va a reparar el dany que ha fet els nens” ia les gerents d’aquest centre amb més de cent anys d’història.

En total, Mónica Oltra acumula 21 sentències en contra pel tancament “arbitrari i il·legal” de centre sogorbí de què amb només 24 hores de marge van ser expulsats els nens als quals van pujar a un autobús i els van traslladar a altres ubicacions, separant-los del que que ells consideraven la seva llar.

Pel president de l’PPCS, aquest tancament va ser “il·legal” i “una cortina de fum” ja que en aquestes mateixes dates s’estava ja investigant a el marit d’Oltra per l’abús a una menor tutelada en un centre que, per cert, si es va mantenir obert.

Per Barrachina “aquest tancament injust” ha de desembocar en la dimissió d’Oltra qui després de 21 condemnes en contra “no pot seguir gestionant la conselleria que dirigeix ​​amb el suport de Ximo Puig”.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: