El PPCS defensa al Congrés l’educació

El Partit Popular de Castelló ha defensat al Congrés l’educació “com a pilar d’una societat que el PSOE ataca fomentant generacions dòcils, adoctrinades, sense capacitat d’esforç ni motivació”. Ho ha reivindicat Óscar Clavell, diputat nacional, que ha pres la tribuna de la Cambra Baixa per reclamar del PSOE la “cordura” per reformar la llei d’educació “de la mà de professors, educadors, mestres i tècnics”. “Donar-los l’esquena ens conduirà al fracàs com a societat”.

Par Clavell, “el PSOE actua com una maquinària de destrucció massiva dels pilars de l´educació occidental: la filosofia grega, el dret romà i l´humanisme cristià”. Segons el diputat del PPCS, “desestabilitzar aquestes bases només ens conduirà a la ruïna d’un país que té talent i oportunitats, com veiem cada dia quan els nostres joves surten d’Espanya per trobar el seu futur en aquells territoris on sí que els valoren”.

Per això, explica el diputat nacional del PPCS, “la reforma de la llei de l´educació no pot suprimir matèries bàsiques, convertir en irrellevants lliçons troncals i enterrar la història d´un país que està orgullós del seu passat”. Perquè, segons Clavell, “el PSOE tracta de crear la seva pròpia història adoctrinant els joves per construir la seva pròpia història i canviar el nostre passat i construir un present i un futur més d’acord amb la seva ideologia”.

I des del PPCS, “com va defensar Ortega i Gasset, no desitgem apesarar una societat acrítica, dòcil i còmoda. Volem encoratjar precisament tot el contrari. I per això no podem encoratjar una reforma de la llei d’educació en què el PSOE només garanteix un ascens cultural, social i econòmic als que es puguin pagar l’educació privada i la qualitat”. “No ho permetrem. Perquè nosaltres defensem la qualitat i l’excel·lència de l’ensenyament públic i volem protegir la llibertat d’elecció independentment del poder adquisitiu dels estudiants. Perquè hem de garantir que la igualtat s’assoleix sempre des de l’èxit, no des de la mediocritat”, ha considerat el diputat del PPCS al Congrés.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: