El PPCS celebra la finalització dels espigons a Almenara i recorda que són el resultat de la bona gestió del PP

El Partit Popular de la província de Castelló celebra la finalització dels espigons al litoral d’Almenara i recorda que aquesta obra és el resultat de la bona gestió de la costa del PP. El senador del PP Vicente Martínez Mus explica que va ser un Govern del Partit Popular el que va entregar en forma de projecte aquestes obres al PSOE, però l’Executiu socialista va trigar més de tres anys a adjudicar l’actuació.

“És una obra importantíssima per a Almenara perquè l’objectiu és protegir el litoral davant de la invasió marina que tants danys ha causat a la costa”, explica el senador del PP per la província de Castelló Vicente Martínez Mus.

El projecte dels espigons a la costa d’Almenara va ser aprovat per un Govern del PP amb una inversió de 5,9 milions d’euros, per això és una gran notícia que finalment la inversió que va aprovar el Partit Popular per al litoral de la província s?hagi materialitzat, encara que hagi estat amb retard per culpa del Govern socialista de Pedro Sánchez”, indica Martínez Mus.

“Per fi ha vist la llum l´única de les més de 30 actuacions previstes a la costa entre Castelló i Sagunt que el Govern de Sánchez ha estat capaç de fer”, subratlla Martínez Mus. “La inoperància, desídia i deixadesa la segueixen patint Almassora, Xilxes, La Llosa, Canet o Sagunt, que segueixen rebent anuncis i promeses però res més, i això que hi ha els fons europeus”, lamenta.

“El Partit Popular de la província de Castelló seguirà de la mà dels veïns per reivindicar la defensa de la costa”, subratlla el senador per la província de Castelló. “El Partit Popular de la província de Castelló garantirà l’agilitat per regenerar la costa de Castelló davant d’un Govern, el del PSOE, que ha abandonat en un calaix projectes tan importants com el que finalment té Almenara”, afegeix Vicente Martínez Mus.

Des del PPCS, Martínez Mus recorda “el pla integral de la costa que el PP, al capdavant del Govern d’Espanya, va lliurar al PSOE perquè aquest últim l’enterrés”. “Avui l’únic gran projecte és el d’Almenara gràcies a la licitació de l’obra per a l’execució del qual el PP va reservar pressupost”. El PSOE “només ha continuat el procés administratiu que avui garanteix a aquesta localitat la inversió que mereix”, destaca el senador per la província de Castelló.

“El litoral de la província de Castelló mereix i necessita molt més, per això el Partit Popular és l’única alternativa davant de les polítiques del PSOE, que retallen i neguen inversió”. “Som la garantia d´un govern estable i responsable”, conclou Vicente Martínez Mus.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: