El PPCS blindarà la salut mental a la província per protegir les famílies

El Partit Popular de Castelló recuperarà la unitat de salut mental a l’Hospital de Vinaròs que aquest mes de maig ha quedat desmantellada com a conseqüència de les retallades del Consell en matèria sanitària. Ho farà “amb la responsabilitat de prestar una cobertura necessària i amb la garantia d’invertir en el benestar de milers de castellonencs que viuen al nord de la nostra província”.

Veïns a què el PSOE imposa ara prop d’una hora de viatge per poder ser tractats a l’Hospital Provincial “com pegat a la seva mala gestió”. “La seva solució és un maltractament per a centenars de ciutadans. Un més. Perquè a més l’Hospital Provincial parteix amb el 50% de la plantilla de professionals de salut mental, i la decisió presa suposa col·lapsar un servei que ja de per si mateix està al límit”.

Des del PPCS, la diputada provincial Nieves Martínez garanteix “la restitució d’una cobertura sanitària amb un govern del PP. Perquè aquesta branca sanitària és especialment sensible i pegats és un sense sentit. Cal creure-hi”. “La realitat avui és que cada cop són menys els metges contractats pel PSOE i això repercuteix directament en el benestar i la salut dels nostres ciutadans”.

Per això, assenyala Martínez, “exigim a Diputació la garantia als recursos sanitaris que des del Consell es desmantellen i provoquen el col·lapse de l’Hospital Provincial del qual la Diputació és part coresponsable a través del consorci”. “I la garantia a aquestes famílies parteix d´una inversió econòmica suficient i ambiciosa”. “És evident que sense diners les plantilles van a menys i els problemes sanitaris a la nostra província van a més”, afirma la diputada.

Per això, “hem exigit al darrer ple al president de la Diputació que sol·liciti una reunió amb el nou conseller de Sanitat després que Ana Barceló hagi decidit abandonar el vaixell abans que s’enfonsi”. “És urgent i necessari posar solució a la demanda en matèria de salut mental que ara per ara està desmantellada al nord de la nostra província”, ha conclòs.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: