El PP treballarà el 2023 per una Diputació de Castelló útil que garanteixi a l’interior cobertura sanitària, seguretat al camp i carreteres dignes

El Partit Popular de Castelló convertirà l’interior de la província en objectiu prioritari el 2023 “amb el canvi necessari que cada cop més ciutadans demanen”. Una “institució útil, al servei dels ciutadans, capaç de garantir la cobertura sanitària, la seguretat al camp i les carreteres dignes que desenes de pobles de l’interior de Castelló mereixen”.

Així ho ha defensat la portaveu adjunta del PPCS a la Diputació, Mª Ángeles Pallarés, a les portes del tancament de l’exercici 2022” que han suposat per a la província un any més de pèrdua d’oportunitats i abandonament de milers de famílies de Castelló que esperen de els qui tenim responsabilitats polítiques que estiguem a l’alçada de les necessitats”.

Lluny d’atendre aquests recursos, “que en molts casos són bàsics i vitals”, segons Pallarés “hem assistit a un desmantellament sanitari que ens ha fet molt de mal”. La inversió en carreteres, helisuperfícies, depuradores o el foment de l’ocupació, “han estat eixos vertebrals ignorats pels que governen que desitgem auxiliar com més aviat millor”. I tal com relata la portaveu adjunta del PPCS, “ho farem a partir del maig, quan governem”.

“Els reptes són molts, però estem entusiasmats amb un projecte que és el de la nostra terra, ens apassiona Castelló i volem que tot el que és bo d’aquesta província estigui a l’alçada que mereix i obtingui les respostes que demana”, ha considerat Pallarés.

Per això, “serà una prioritat garantir la cobertura sanitària a l’interior de la província que pobles com Sacañet, Pavías o Higueras han reclamat amb una recollida de firmes a què no han rebut resposta”. La salut dels veïns “és vital” perquè “el que resulta intolerable és que el PSOE hagi utilitzat la pandèmia com a argument per desprotegir les famílies que lliurement han decidit viure al nostre interior”.

Les comunicacions viàries que avui el PSOE segueix sense atendre a Barraques, Torás, Cortes i molts altres municipis, “seran un altre pilar del nostre projecte”. Una Diputació “útil i resolutiva” que atengui els alcaldes “i resolgui les seves demandes, “com les helisuperfícies que Arañuel, Torrechiva o Castell de Villamalefa segueixen reclamant”.

En matèria econòmica “crearem un fons perquè els ajuntaments es defensin davant dels robatoris indiscriminats al camp a través de la contractació reglada de guardes rurals” i “recuperarem la línia de fons per a l’obertura de botigues multiservei que són garantia d’ocupació”.

I tot això sense oblidar “que volem un interior dret, no en ruïnes”. Per això, posarem en marxa el pla de rehabilitació d’habitatges que exigim al PSOE el 2021 i que el 2022 ha incomplert de manera flagrant. “Crearem el fons, convocarem les bases i ajudarem els nostres pobles a convertir habitatges abandonats en immobles rehabilitats que atreguin famílies que plantin cara a la despoblació”.

“Estem preparats per ser l’alternativa que posi en valor una província de primera que mereix un projecte que estigui a l’alçada de les expectatives de Castelló”, ha dit Pallarés.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: