El PP tornarà el CICU a Benicarló

El Partit Popular de Benicarló, a través del president, José Antonio Redorat, ha garantit als veïns la restitució del Centre d’Informació i Coordinació d’Emergències que el PSOE va tancar amb el suport explícit de l’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles.

El compromís ho assumeix Redorat en defensa d’“un sistema sanitari públic fort, sòlid i competent” que està patint “retallades dramàtiques” amb casos flagrants com el tancament del CICU o el desmantellament de l’Hospital de Vinaròs.

“Xaro Miralles ha perdut tota credibilitat. No es pot proclamar defensora dels recursos sanitaris públics quan a la pràctica vota, com a diputada provincial, a favor del tancament del CICU després de fer un al·legat en defensa del seu partit i en contra dels pacients”. Precisament els que per al president del PP de Benicarló són “les veritables víctimes de polítiques lesives que apliquen retallades nocius per a la salut”.

El PSOE, tal com ha assenyalat Redorat, “ha tancat especialitats mèdiques a l’Hospital de Vinaròs i ha portat a l’esgotament els sanitaris”. I aquest mateix PSOE “és el que ha provocat amb les seves retallades que milers de castellonencs recorrin a una pòlissa privada que, pagada de les butxaques, cobreixi una atenció mèdica que el sistema públic retarda perquè el PSOE li nega la inversió que mereix”.

En efecte, la sanitat privada ha rebut un 24% i avui 1 de cada 5 valencians se’n paga la assegurança privada. “Els que poden, és clar, perquè a la resta li toca esperar en llistes que desesperen”. “Només de gener a abril el PSOE va pagar a la privada 7 milions d’euros”, adverteix el representant popular.

El PP, “tal com es va comprometre el nostre president regional, Carlos Mazón, i va ratificar la nostra presidenta provincial, Marta Barrachina, és garantia de restitució del CICU per a la província i d’inversió en sanitat”. “Per protegir els nostres veïns cal recuperar la inversió en recursos, plantilles i especialitats, i estem preparats per gestionar-ho”.

Informació i Foto: PP Benicarló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: