El PP replica al PSPV: “Fa més d’un any que venen fum i no han fet res per atraure les startups a la Comunitat Valenciana”

La secretària d’Innovació del PPCV, Paula Llobet, ha exigit avui al PSPV que “deixi de les lliçons i es posi a treballar d’una vegada per retenir el talent valencià i crear un entorn institucional i fiscal atractiu per a les startups”.

“Que deixin de donar lliçons i vendre fum i que es posin les piles perquè un any després no hi ha una normativa específica, sinó tot al contrari. L’única cosa que l’esquerra ha fet en aquest país ia la Comunitat és ofegar impostos als que volen emprendre i apostar per la innovació” ha afirmat Llobet.

En aquest sentit, ha recordat que grans multinacionals com Google han elegit Màlaga perquè “tenen un millor atractiu fiscal i un lideratge més gran dels seus polítics, i no un govern que només fa que repel·lir inversions”.

Llobet ha afirmat que Mazón aprovarà una Llei de Startups perquè la Comunitat tingui el “hub que mereix el nostre ecosistema i que farà que recuperem el nostre posicionament després de la pèrdua de competitivitat a què ens ha portat les polítiques d’esquerres davant d’altres comunitats governades per el PP”.

“Des del PPCV proposem per a les joves empreses tecnològiques i innovadores la quota zero d’autònoms per als tres primers anys i una revolució fiscal per ajudar-los no només a engegar-se sinó també per poder retenir el talent que s’està generant. Es tracta de poder proveir de serveis avançats la nostra indústria tradicional que necessita ser modernitzada”, ha conclòs

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: