El PP reivindica una Diputació de Castelló que rescati la província de la pobresa energètica i blindi la pesca com a pilar econòmic de Castelló

El Partit Popular reivindicarà demà al ple de la Diputació Provincial una institució al servei de la província per rescatar famílies, empreses i pimes de la pobresa energètica a què el PSOE sotmet els ciutadans. Uns costos energètics disparats que afecten tots els estrats econòmics, des dels domèstics fins a les empreses, i que també s’acarnissa amb sectors primaris, com la pesca, que viu tenallada per la pujada inassumible dels hidrocarburs.

“Una envolupant econòmica que asfixia una província que mereix tota la inversió que durant anys de gestió va atresorar el PP. Ara demanem que s’utilitzi a atendre les necessitats i les urgències de les famílies, els comerciants i els empresaris”.

Així ho ha considerat el portaveu del PPCS a la Diputació, Salvador Aguilella, en defensa d’una iniciativa que demà en ple el PP reclama amb l’objectiu de reservar un fons de 5 milions d’euros destinats a pal·liar aquestes necessitats.

No serà l?única demanda del PP en defensa dels interessos de la província de Castelló. També es presenta una proposta que reivindica la inversió i la protecció per als centenars de famílies castellonenques dedicades a la pesca. “El seu esforç ha estat un pilar econòmic per a aquesta província que mereix tot el suport”.

Per això, des del PP defensen a través d’una iniciativa al ple la rebaixa dels costos dels hidrocarburs per a un sector “que ja pateix força com a conseqüència de l’abandonament del PSOE”. “Les retallades dels dies de feina i la falta d´un compromís ferm del Govern d´Espanya, en mans de Pedro Sánchez, amb aquests treballadors, els condueix a la ruïna amb uns costos de combustible absolutament inassumibles”.

Així, a més de reclamar un fons de 5 milions per frenar la pobresa energètica de la província, exigim l’exoneració de tots els impostos sobre els hidrocarburs al gasoil de les embarcacions de pesca, per frenar l’escalada de preus. Qualsevol mesura de suport al sector és una forma de protecció no només per als treballadors, també per al conjunt d’una província que té a la pesca un producte de primera qualitat i pilar econòmic bàsic de la seva riquesa”.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: