El PP reivindica un acord a Almenara per reformar la Llei de Costes i salvar els habitatges

El Grup Municipal de Partit Popular a Almenara defensarà en el pròxim ple una iniciativa que reivindica l’acord unànime del municipi en defensa de la reforma de la Llei de Costes i la protecció dels habitatges singulars de primera línia. La proposta es debatrà després que el Partit Popular hagi presentat a la cambra alta aquest passat estiu una iniciativa que reclama la revisió de el marc legal vigent per evitar excessos com els que ja ha patit la localitat, amb la demolició de tota una fila d’habitatges , o com els que en l’actualitat amenacen el poblat marítim de Torre la Sal, al terme municipal de Cabanes.

Amparo Esteve, regidora i portaveu de l’PP al municipi, ha defensat la “urgència de posar fre a aquesta amenaça que ja és real sobre un altre municipi de la costa castellonenca”. “Desitgem que els habitatges singulars que ocupen la primera línia del nostre passeig marítim tinguin futur”. I, per aconseguir-ho, explica Esteve, “cal que el Govern d’Espanya, en mans de PSOE, s’atengui a mantenir un debat sobre l’actual Llei de Costes”.

En aquest sentit, la moció que defensarà Esteve, reclama la unanimitat de tota la corporació amb l’objectiu de protegir les propietats que avui posseeix la costa d’Almenara i que estan amenaçades per un possible enderroc com el que Costes tramita a Torre la Sal.

“Volem que la nostra costa preservi elements arquitectònics singulars i únics. Desitgem que aquest patrimoni que forma part de la nostra identitat es protegeixi i es conservi per a les pròximes generacions, perquè és història viva del nostre municipi “. I amb aquest esperit, reclamant el consens de totes les formacions, “confiem que hi hagi una aprovació unànime d’aquesta iniciativa que recull la por ciutadà davant un possible enderroc com el que el Govern de Pedro Sánchez ha programat a Cabanes”, ha considerat la regidor.

Informació i Foto. PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: