El PP reivindica rebaixes d’impostos davant dels que es pugen un 60% el sou

El Grup Municipal de Partit Popular a Borriana ha proposat a PSOE i Compromís la rebaixa d’impostos a població davant dels que s’han pujat un 60% els sous. “És és el moment d’injectar estalvis en els nostres veïns, a les pimes i empreses, en els autònoms, perquè amb això evitarem un devessall de subsidis i generarem oportunitats i riquesa”.

La proposta econòmica, que el portaveu de PP, Juan Fuster, va defensar en l’últim ple, reivindica “el model liberal de l’PP que aposta per deixar en mans de les famílies i les empreses els diners perquè són ells els que millor saben invertir”. És el que “apliquem durant l’etapa de govern de PP, amb rebaixes com la de l’Impost de Béns Immobles (IBI), que va passar d’aplicar un 0,9% a un 0,8%, generant un estalvi substancial als veïns, o el que desenvolupem en la taxa d’escombraries, congelant les pujades que avui PSOE i Compromís repercuteixen en les famílies “.

Llavors, recorda Fuster, “també gestionaven les escombraries el consorci de Reciplasa. La diferència era que nosaltres, en lloc d’imposar als veïns els increments derivats de la gestió, els assumíem amb els fons municipals per no asfixiar als ciutadans “.

Avui, però, PSOE i Compromís “no només s’apliquen aquestes pujades a les famílies i empreses, també els pugen impostos com el de l’IBI, sense cap tipus de complex”. Perquè ells, tal com ha declarat Fuster, “creuen que els diners ha d’estar en les seves butxaques, no en el de les famílies de Borriana, i només així s’entén que s’hagin pujat fins a un 60% els sous mentre al carrer són cada vegada més els negocis tancats i les famílies a l’atur “.

Per Fuster, “és urgent un canvi de model perquè Borriana és l’únic que importa encara que per als dos partits al govern, el seu compte bancari sigui el seu únic objectiu”. “És urgent un canvi d’actitud, perquè des del despatx no activarem aquesta ciutat que mereix el màxim esforç per posar en valor el potencial i el talent que tenim la sort de compartir”.

 

 

 

Informació i Foto: PP Borriana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: