El PP reivindica la veu d’un interior que exigeix a PSOE i Compromís construir helisuperfícies com a garantia de vida

A poc més de dos mesos que el PSOE i Compromís compleixin el seu mandat de govern al capdavant de la Diputació, el resultat en matèria de construcció d’helisuperfícies no pot ser més descoratjador. La de Sueras, localitat de la qual és alcalde el president de la Diputació, és l’única executada i la d’Aín, governada per Compromís, és l’única amb què el PSOE va reconèixer el 3 de maig del 2022, haver aconseguit un acord per a executar-la.

El motiu, tal com manifestava aleshores el PSOE en resposta a una pregunta formulada pel PP, és que no hi havia més sol·licituds. Però la veritat és que Arañuel o Torrechiva, fa anys que les demanen, tal com assenyala el diputat provincial del PPCS, David Vicente.

“A elles se sumen altres municipis, com Castell de Villamalefa, que també ha demandat aquest servei, o Higueras, l’alcaldessa de la qual també l’ha demandat després que el mes de març passat s’hagués d’evacuar un veí per motius de salut amb el helicòpter medicalitzat”.

Aquesta xarxa de plataformes que el govern del Partit Popular va desenvolupar al capdavant de la Diputació “s’ha estancat en mans de PSOE i Compromís”. “I el nostre compromís és reactivar-la, perquè entenem que aquest tipus d´infraestructures són garantia de vida per als ciutadans d´aquesta província que lliurement han decidit establir els seus domicilis en pobles que són privilegiats. Dotar-los d´aquest recurs és garantir-los una assistència ràpida en cas d´accident o d’evacuació en cas d’incendi forestal”.

Al PP, ha assenyalat David Vicente, “ho farem possible a partir del 28 de maig amb un govern que governi per a la província”. “I l’interior és un objectiu prioritari que mereix tota la nostra atenció. Treballar per invertir en serveis d’utilitat, donar suport i resoldre les seves demandes i apostar per la repoblació que freni la despoblació són objectius comuns”. “La seva veu serà la nostra a partir del proper 28 de maig perquè el nostre és un pacte amb la província”, ha manifestat el diputat provincial del PPCS.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: